3. 12. 2013

Focení dvojčat, Lucka

V dalších dvou příspěvcích bych se s vámi ráda podělila o výsledky jednoho z nejzajímavějších focení, které jsem v poslední době zažila. Přitom se nejedná o extravagantní interiéry, velkolepý make-up ani nic podobného. Šlo u jednoduché venkovní focení portrétů.

 Tak proč to bylo zajímavé? Fotila jsem totiž holky dvojčata a jejich sestru. Holky byly naprosto stejné a obě moc pěkné. Háček byl v tom, že ani jedna nemohla stejný den, fotila jsem je tedy ve dvou dnech (a nemám žádnou společnou fotku, to jediné mě trochu mrzí).

 První den jsme fotily v okolí hotelu Myslivna kolem desáté hodiny ranní (což je na mě dost brzo, obvykle nejsem zrovna ranní ptáče). Doufala jsem, že příroda bude ještě barevnější, nicméně už bylo všechno hnědé. Ve výsledku se mi ale barvy tohoto posledního podzimního focení moc líbily a už se těším na to, co přinese zima. :)

 Jinak ranní focení můžu doporučit, svítilo úplně jiné světlo, než se kterým se setkávám v jiných hodinách a bylo zajímavé s ním pracovat.

Lucka, 2013

Lucka, 2013

Lucka, 2013

Lucka, 2013

Moje nejoblíbenější, Lucka, 2013

3 komentáře:

  1. Moc pěkné fotky. Hlavně ta poslední!! Vím, že Lucka není profesionální modelkou, ale myslím si, že se mohla i více usmát! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Ta poslední je o třídu výš než zbytek. :) Tím nechci říct, že by ostatní nebyly pěkné, ale ta na konci má takovou jiskru navíc, za to palec hore! ;-) Kromě toho, ranní světlo mám taky strašně ráda. :-)

    OdpovědětVymazat