18. 11. 2013

Focení s Linh

Před několika týdny se mi dostala pod ruku úžasná začínající modelka Linh. Byla docela nervózní, podle vlastních slov fotila téměř poprvé, ale vše se skvěle zvládlo a myslím, že jsme si focení obě užily.

Asijská krása, Linh, 2013
 Focení probíhalo kolem cyklostezky u Olympie, kterou dnes a denně projíždím na kolečkových bruslích a už minimálně rok si říkám, že bych tam měla někoho vytáhnout na focení. Většinou postupuji při domlouvání lokality podle toho, kde bydlí modelka. Mám vytvořenou takovou menší databázi fotogenických míst z Brna a jeho okolí (o tom někdy příště), kterou využívám v podstatě při každém focení. V tomto případě jsem zjistila, že slečna bydlí na trase autobusu směrem k Olympii a hned jsem toho využila.

Poslední pozdrav slunci, Linh, 2013

Fotit jsme začaly hned za Olympií a ani jsme se nedostaly moc daleko. Většinou mi focení zabere zhruba hodinu až hodinu a půl a střídám tak 5 - 6 lokalit. S Linh to bylo opravdu jednoduché, skvěle pózovala a měla s sebou spoustu super oblečení. Jen mě trochu mrzelo, že neměla něco barevnějšího, ale vysvětlila mi, že barvy na ní nevypadají dvakrát fotogenicky.

Linh, 2013

Nejvtipnější bylo asi focení u vody, na které jsem se z celého dne těšila nejvíc. Posadila jsem totiž Linh i s 15 centimetrovými podpatky přímo do srázu vedoucímu k vodě a nutila ji opakovaně házet vlasy. Doufám, že si to užila stejně jako já :)

Linh, 2013

Snažím se brát holky na co nejopuštěnější místa (pokud se nejedná o ostřílené modelky, či se nedohodneme jinak), protože vím, že přítomnost čumilů může kolikrát modelku pěkně rozhodit a vystrašit (jednou vám povím o tom, jak jsme fotily v kašně na Moraváku :)). Doufala jsem, že u Olympie už v pozdním podzimu (ano, tyto fotky byly pořízeny cca před třemi týdny) moc sportovních nadšenců nebude, nicméně pár lidí se našlo. Dva opraváři se docela nestydatě bavili tím, jak Linh háže vlasy. ale to už k focení patří, doufám, že jsme jim aspoň zvedly náladu :)

6 komentářů:

  1. Woooow, ta předposlední fotografie mi vyrazila dech! Nádhera....

    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. neskutocne krasne fotky!

    Pozyvam na 2 giveaway, jedna o GUCCI RUSH 75ml a druha o LADYBOX! Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ta třetí fotografie je úplně dokonalá! :) Náádhera a Linh je opravdu krásná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky, moc se mi líbí, asi sem zavítám častěji :)
    lenkaungrova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. krásná slečna, poslední fotka se mi líbí nejvíc :)

    OdpovědětVymazat