7. 5. 2014

Rozkvetlá Sardinie

O tom, že jsem byla před měsícem pracovně a zároveň dovolenkově (čti jela jsem tam fotit) na Sardinii už spousta z vás ví z mého Facebooku. Mnozí již určitě viděli i výsledné fotky a tenhle článek pro ně vlastně vůbec nebude přínosem. Ovšem pro ty, kteří mě tak důkladně nestalkují tu mám něco málo z Itálie.

Celá dovolená byla skvělá, shrnula bych to jako spoustu skvělýho jídla, parádní pití (hlavně víno :D), večery plný zábavy a dny plný objevování. Byly jsme na několika lokálních večeřích, viděly jsme skálu co vypadá jako slon (a to chceš), zpívaly jsme karaoke (a to i ty z nás, co se zařekly,že to už nikdy dělat nebudou), koupaly jsme se v moři, co bylo špinavější než náš místní rybník, viděly jsme to nejprůzračnější moře na celým světě (ok, to možná trochu přeháním), seznámily jsme se se spoustou racků jménem Géza, utíkaly jsme před divočáky a jejich mladými (opět jen některé z nás, zato vydatně), bydlely jsme v kamenné vesnici, jezdily jsme autem bez řidičáku (dobře, to jenom já, holky ho všechny měly), procházely jsme se po nejluxusnějším letovisku v Evropě (který je mimochodem mimo sezónu pěkně hnusný :D), na nejvyšší vrchol oblasti jsme vyjely autem a pak mrzly v kraťasích, byly jsme tak ve 150 kavárnách a ani jednou jsme si nedaly kafe, zato zmrzliny padly kopce, ochutnaly jsme to nejlepší tiramisu (škoda, že jsme měly tak malý kufry, jinak bych ještě teď měla doma zásoby), pašovaly jsme přes hranice obří čokovejce (neptejte se), pomlouvaly jsme Italy přímo před nima za použití kódových slov, jako například Slizoun, Goťťák, Třiceticentimetrák či Brežněv, cvičily jsme jógu tak náruživě, že jsme u toho málem usly, hádaly jsme se jako psi (opět jen některé z nás), ale vždycky to dopadlo spíš záchvatem smíchu než pocuchanýma nervama, vedly jsme debaty o tom, která ta kytka je vlastně Aloe a jestli jsou ty rozsypaný věže Nuragy nebo Nugury, lezly jsme na střechy a prolamovaly tašky, pravidelně jsme se ztráceli na cestě k naší vile (jo, měly jsme vilu :D) a tak vůbec.

Bylo nás pět bab, perfektní kombinace, nebyla bych tomu věřila, protože jsme každá jiná, ale sedly jsme si jako prdel na hrnec. A nějaké to focení vyplynulo samo :) V obrázcích přikládám, co jsme s holkama stvořily v průběhu jednoho zamračeného odpoledne.

Lucka, 2014

Lucka, 2014

Andrejka, 2014

Terka, 2014

Andrejka, 2014

Moje maličkost, slečna Barbarka, 2014

Papája, 2014

A nakonec nějakej ten backstage, ať si nepřipadáte ochuzení :)


6 komentářů:

  1. Ty jsou krásné! Ach, už se těším na léto ;-) bára.kára

    OdpovědětVymazat
  2. Pecka. Hrozně se mi to prostředí líbí a Terka doslova září :D:)

    OdpovědětVymazat
  3. Very beautiful photos
    Have a nice weekend

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasný fotky.:)
    Nejvíc se mi líbí ty u té vody.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky !! A dovolanou závidím, taky bych už někam vyrazila. Ale prvně ty zkoušky =)

    OdpovědětVymazat