17. 4. 2014

Rixx

Tak se zase po tak trochu delší odmlce hlásím z vod psaní bakalářky a tak obecného nestíhání. Focení jsem se stále nevzdala, i když nebylo moc času věnovat se blogu, takže za ten měsíc, dva, tři (nemám přehled) co jsem tu nebyla vzniklo několik nových fotosetů, se kterýma jsem někdy víc a někdy míň spokojená. S tím, kterej vám chci představit dneska jsem spokojená spíš víc než míň. 
 Fotily jsme s úžasnou Rixx, se kterou jsem se domluvila přes Votočvohoz, páč má vlasy, jaký miluju a chci fotit (takže pokud se tu najde nějaká duše s barevným hárem, pište a domluvíme se ;)). Bohužel byla v té době ještě celkem kosa, takže jsem děvče docela litovala a byla jsem ráda, že mám svoji zimní bundu. Ale Rixx je tvrďák a focení zvládla s přehledem. Posuďte sami :)

Rixx, 2014

Rixx, 2014 (upozorňuju že pleť není upravovaná, je to jen dobrý světlo a genetický dispozice modelky).

Rixx, 2014 (ta tráva byla zatraceně mokrá, ale snad to stálo za to).
Později z tohohle focení přidám ještě pár fotek, zatím je nemám upravené.

11 komentářů:

  1. Jé Rixey!:) Ty fotky jsou hrozně super, jen bych je tak "neretušovala".. přijde mi, že to ani nepotřebuje :)Jinak vážně dokonalý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak to o tom obličeji jsem četla, ale nevím, prostě na těchto fotkách vypadá úplně jinak než jindy :))

      Vymazat
    2. Ach jo, už zase :) Už mi to někdo psal na fb ať to tolik neretušuji, ale po sto padesáté přísahám na hrob mýho dědy, že jediný co s fotkama dělám jsou úpravy barev, klonovací razítko na rušivé věci v pozadí a úpravy světel a stínů v obličeji. Ale do pleti fakt nijak nezasahuji, maximálně odstraním patch toolem pupínky či kruhy pod očima, ale tady to ani nebylo třeba, Rixey má fakt perfektní pleť. Jinak než naživo vypadá jen kvůli světlu, dobrý světlo prostě mění vzhled, moje zásahy za tím nejsou :)

      Vymazat
    3. To si neber osobně,viděla jsem originální fotku a ta na mě působí lépe - možná za to může maličkost jako zostření očí nebo něco takového, těžko říct. Ty oči se mi zdají takové umělé..nemůžeš se divit, možná se o tom zmíní víc lidí. Každopádně jsem nikoho nechtěla urazit. Photoshop taky používám a ty fotky se mi jinak dost líbí ?)

      Vymazat
    4. Jo, jo, však já beru každej názor, bylo to jen vyjádření frustrace všeobecně :D Ty oči mě nenapadly, mě se právě takhle líbí, připadá mi, že bez nich by ten portrét byl dost bezobsažný, pro mě fotka nemusí působit reálně, jde mi psíš o jakési vyjádření pocitu, ale je jasné, že každý to vidí jinak. :)

      Vymazat
  2. Ta je úžasná! Nádherné fotky! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám modro-ružové vlasy! :D ale inak fakt super fotíš, už dlho som čakala kedy niečo pridáš, aj dnes ráno som kukla a nič, čiže ma potešilo, že aktivita znovu začína :3

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou boží barvy! Vlasy v kombinaci s počasím a trávou! bára.kára

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé fotky, nejvíc ovšem ta poslední. Takovou barvu vlasů bych hned brala, ale nemám odvahu si to udělat na hlavě .D

    OdpovědětVymazat
  6. tyvado. ta holka je vila! nadherny!!

    OdpovědětVymazat
  7. páni, úžasný vlasy a ta poslední fotka se fakt povedla! :)

    OdpovědětVymazat