16. 2. 2014

Akt

Ach jo. Tohle byl úplně jiný příspěvek, psala jsem jej již před dvěma týdny, plná nadšení, protože jsem našla slečnu, která mi umožnila zveřejnit její akty. Abychom si rozuměli, akty fotím hodně, možná víc, než cokoli jiného. Nicméně obvykle samozřejmě nemám svolení fotky publikovat, takže mi hnijí ve složce v PC a jediné co s nimi mohu dělat je se na ně občas kouknout, jíst u toho hromadu Toffife a brečet.

S Kačkou to bylo jiný. Fotky dopadly krásně (fakt, mám pocit, že dopadly snad nejlépe ze všech mých focení) a já je celá šťastná zveřejnila. Měly úspěch, byly totiž tak trochu kontroverzní (většina z nich zobrazuje Kačku ležící zcela nahou na ledu) a já jsem si lítala.

Bohužel Kačka mě poprosila ať fotky stáhnu, dostaly se totiž k jejím přátelům a jí začaly chodit zprávy jestli je normální a podobně. Prostě lidská omezenost. Fotky jsem samozřejmě z internetu stáhla a tím se právě dostáváme k tomuto článku.

Jediné co vám mohu nakonec ukázat jsou dvě zahalené fotky a pár gifů z tohohle skvělýho focení.

Za to ale slibuju, že se tu brzo objeví článek, ve kterým se bude focení aktů do podrobna řešit.

Indiánka, 2014

Indiánka, 2014



9 komentářů:

  1. Zahalené fotky jsou kouzelné :) ...škoda těch aktů, musí být nádherné

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo já tohle nechápu,je to přece její věc,jestli se takhle nechá nafotit,nevím proč ji za to lidé museli hned odsoudit. Je to škoda. Každopádně tyhle fotky a gif..super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda, že to takhle dopadlo, docela by mě zajímal výsledek....
    Ale i ty zahalené vypadají pěkně, vůbec bych neřekla, že nejsou focené v létě. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lidská blbost je neskutečná. Měla jsem s tímhle taky problém, i když za mařenu byla modelka. . Byla jsem domluvený se slečnou na focení ve spodním prádle formou TFP s tím, že jsme ji několikát upozorňovala, že když to fotím zadara, tak si ty fotky rozhodně nebudu sušit v šuplíku a zveřejním je na facebooku. Samozřejmě mi všechno odkejvala a po zveřejnění scéna jak z telenovely:D

    OdpovědětVymazat
  5. PS: Fotky jsou super! hrozně se mi líbí, jak nejde poznat, že slečna mrzne:))

    OdpovědětVymazat
  6. Je to škoda, ale bohužel s tímhle nenaděláš nic, společnost vždycky soudila a vždycky soudit bude. Opíjet se na diskotékách a apak odcházet domů s neznámým chlapem je kolikrát v pořádku, ale nafotit decentní akty s nápadem už ne, to je špatné. Trochu velký paradox.
    Každopádně i těch pár fotek, co jsme měli šanci vidět, se moc povedlo :) Působí, že slečna před foťákem "nemá problém", je taková sympatická a uvolněná.

    OdpovědětVymazat
  7. Fotka s pandičkou je naprosto boží! bára.kára

    OdpovědětVymazat
  8. Druhá fotka luxusní a ta pandička !! :D Palec nahoru.

    OdpovědětVymazat