20. 1. 2014

Před a po

Díky že mě inspirujete k dalším článkům, to se vždycky hodí :) Někdo mi tu napsal, že si přeje vidět moje fotky přímo z foťáku a po úpravě. Tak jsem sedla k Photoshopu a pár jich dala dohromady. Z tohoto článku jsem docela nervózní, protože je v něm krásně vidět, jak nedokonalý fotograf jsem a jak moc je toho třeba poupravit v počítači.

Schválně jsem se snažila vybrat fotky, které prošly nějakou zásadnější úpravou, na kterých je zkrátka vidět, že jsem s nimi něco dělala :) Dříve jsem většinu času při úpravě věnovala odstraňováním nedokonalostí na modelkách, nicméně buď mám momentálně modelky perfektní, nebo mě to už tak netrápí, ale věnuji se už spíše úpravám barev, sem tam nějaké manipulaci a hlavně odstraňováním nechtěných prvků z fotky.

Ještě by mě zajímalo, zda byste měli chuť přečíst si tu víc konkrétních článků o retuši a co přesně by vás zajímalo nejvíc? :)

Asi nejjemnější úprava z těch přiložených.

Tuhle fotku mám hodně ráda, i když popravdě originál moc nepřipomíná :)

Moje včerejší nudění se. Aneb když si vezmu do rukou 3 roky starou fotku.

Taky jedna z posledních prací, tady jsem fakt hrdá na barvy a tu přidělanou ruku (málem jsem fotku uložila se třemi rukami :D).

6 komentářů:

  1. WOW! To je skvělé, kéž bych uměla s photoshopem taky taková kouzla, jsi fakt dobrá! :-) Rozhodně jsem pro mnohem víc článků na tohle téma :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera, líbí se mi i bez ps, ale je pravda, že většina upravených fotek se mi zdá prostě hezčích, ne jen ve tvém případě..myslím, že to k práci fotografa taky patří!:D Akorát nesnáším, když je vyfotošopované všechno, jako přidělané nebe apod. Svoje fotky taky upravuju a neumím si to bez photoshopu představit, jsem hrozně nedokonalá hehe:D

    OdpovědětVymazat
  3. je to fakt super, ale myslim si ze fotky su krasne aj bez upravy!

    Inak posledny tyzden Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je bomba! Taky bych chtěla tak skvěle umět upravovat fotky!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky, kéž bych já uměla tak fotit či upravovat fotky. Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera! :) Hlavně ta druhá a třetí fotka. Jak nafocené tak upravené! Super!

    http://nooridnary-girl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat