15. 1. 2014

Druhé těhotenské focení s Andreou

Druhé dítě, druhé bříško, druhé dupačky, ale naštěstí stejná fotografka. Tohle focení jsem si opravdu užila, Andrejka je úžasná modelka a nebýt těhotná pokaždé když ji fotím, jsem si jistá, že by mi předvedla pózy, o kterých se některým ani nesnilo. Nicméně fotilo se s ní pěkně i tak.

Poprvé jsme se na focení potkaly před rokem a půl, kdy jsem jí fotila těhotenské fotky s prvním synem. Tehdy byla v šestém nebo sedmém měsíci těhotenství a focení tak bylo poměrně obtížné. Nicméně tentokrát jsem ji fotila ve čtvrtém měsíci, kdy bylo sice těžší zachytit bříško, nicméně se dalo fotit podstatně variabilněji než poprvé.

Fotily jsme tentokrát venku, protože bylo teplo a chvílemi i slunečno (jak jsem psala v minulém příspěvku, o zakázky tuto zimu nouze není). Obávala jsem se nepěkných scenérií (to že není teplo neznamená, že je venku hezky, nevím jak tam u vás, ale tady v Brně je hnusně :D), naštěstí se mi na docela malém prostoru podařilo najít několik vhodných míst.

Taky jsem na tomto focení testovala svůj nový externí blesk (použitý u druhé a třetí fotky) a zajímal by mě váš názor. Připadá mi, že fotky nijak nekazí, ale ráda si o tom popovídám.


Andrea, 2014

Na těhotnou ženu celkem pěkné pózy.

Něco trochu něžnějšího :)

5 komentářů:

  1. Krásná mamina. Nejvíce mi líbí první fotka, co se týče barev, tak fotka druhá! :)
    thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsou krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. tvé fotky vypadají brutálně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. S tím bleskem to podle mě není úplně ono, ale ber to pouze jako názor laikova oka ;) Samozřejmě jsou fotky krásné.

    OdpovědětVymazat