2. 2. 2014

Zuzka

Občas přijde focení, které ho se bojím. Stává se to málokdy, většinou jsem si celkem jistá, že to bude v pohodě, ale tentokrát jsem musela pracovat v poměrně stísněných podmínkách a nebyla jsem si jistá,zda budou fotky ok.

Zuzka, 2014
 Se Zuzkou jsme se domluvily na vnitřním focení, protože venku už začíná být opravdu slušná zima (jen ten sníh pořád nikde). Tedy.. fotily jsme v naší staré něco jako garáži, která není vytápěná, takže tam taky zrovna teplo nebylo, nicméně dalo se to. 

Zuzka je parádní model, vždy hned věděla, co po ní chci, s tělem pracovala jako by pózovala profesionálně a ten obličej! Už dlouho jsem nefotila slečnu s tak obrovskými kukadly a intenzivním výrazem.

Zuzka, 2014
 Hlavní problém, kterému jsme musely čelit (krom zimy) byla výmalba garáže. K mé smůle je totiž vymalovaná hodně sytým a výrazným odstínem oranžové, který jen málokomu sedí. Naštěstí se ukázalo, že při správném nastavení blesku jsem byla schopná velkou část barvy odstranit. O zbytek se pak postaral můj kamarád Photoshop. :)

Zuzka, 2014
  Měla jsem s sebou i hodně rekvizit (stejně jako Zuzka, přišla perfektně připravená), ale nakonec jsme využily jen květiny, které jsou na předchozí fotce. U Zuzky prostě nebylo třeba vymýšlet nic složitého, i v podstatě jednoduchou scenérii opanovala s elegancí.

Zuzka, 2014
 Závěrem bych ještě zmínila, že se jednalo o moji druhou spolupráci se začínající vizážistkou a zároveň kamarádkou Bárou, která se dle mého názoru povedla. Co myslíte, může Bára tyto fotky použít do svého portfolia?

16 komentářů:

  1. Myslím, že slečna je fotogenická a tvoja kamarátka určite môže použiť tieto fotky (najmä tretiu, tam líčenie krásne vynikne) do svojho portfólia.
    Nat

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou překrásné, nejvíce mě zaujala právě ta předposlední s květinami, ale všechny jsou hodně povedené, takže skvělá práce. Ovšem to ty určitě moc dobře víš. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. trošku mi príde moc umelá jej pleť, neviem či si ju tiež nejak retušovala a ako moc, ale jednoducho mi to moc nesedí.inak sú fotky, kde nevidno tie pančuchové nohy pekné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ty silonky se mi taky nelíbily, ale byla tam opravdu kosa, tak jsem slečnu nechtěla žádat ať si je sundá a boty se bohužel k oblečení nehodily. Jinak jediné co je na pleti retušované jsou kruhy pod očima, jinak jsem nepoužila vůbec nic,ani patch tool, slečna měla téměř dokonalou pleť (http://img5.rajce.idnes.cz/d0504/9/9358/9358839_a6e6e63e76a7c098ad18377b319a6fea/images/IMG_5443.jpg?ver=0 přidávám originální fotku pro srovnání :)) takže je docela vtipné, že pleť může působit na někoho přeretušovaně i bez jakékoli retuše krom úpravy barev :D Jinak jediné co na retuš používám je patch tool, do blbin typu dodge and burn či Gaussian blur se neženu, připadá mi to zbytečné.

      Vymazat
  4. Hlavně ta první fotka mě oslovila.:-) A slečna má vážně božská kukadla.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se moc líbí fotka s kytičkami kolem hlavy :)). Ale krásné jsou samozřejmě všechny.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta květinová je vážně skvělá!
    Ale u první a u druhé se mi moc nezamlouvá přechod mezi podlahou a stěnou. A jestli se jednalo a focení kvůli make-upu, Dělala bych hlavně portrétové snímky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nešlo o focení kvůli make-upu, vizáž si vyžádala slečna a přála si spíše snímky celé postavy. Jinak ve svém oficiálním portfoliu používám pochopileně jen tu květinovou fotku, sem jich vždycky dávám víc pro představu o focení :)

      Vymazat
  7. Souhlasím s komentáři nade mnou, ta s těmi květinami je fakt super!

    OdpovědětVymazat
  8. Slečna má vážně pěkné oči

    OdpovědětVymazat
  9. strašně se mi líbí ta květinová a poslední fotka! :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Sympatická slečna, také se přidám k těm, kterým se nejvíce líbí květinová fotka. Jen musím říct, že mi také v něčem přijdou fotky trochu umělejší a asi by se mi tam hodilo jiné, jemnější a přírodnější světlo, jenže co má člověk ve staré garáži dělat že ano, tam toho moc nevykouzlí :) Takže na podmínky fotky parádní a určitě vhodné do portfolia :)

    OdpovědětVymazat
  11. To je vážně výraz, který se musel fotit sám.

    OdpovědětVymazat
  12. Také tam letos pojedu :) a nádherné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  13. super! nejkrásnější je ta, jak Zuzka leží :)

    OdpovědětVymazat