10. 2. 2014

Potomci

K focení dětí jsem se zatím moc nedostala. Ono je to totiž docela těžký, najít někde nějaké to volné smrádě, které jeho maminka ochotně poskytne k nafocení. Nicméně od toho máme rodinu a kamarády, že? 

Přináším vám moji dosavadní tvorbu v dětské fotografii, nemusíte se děsit, není příliš obsáhlá. Na svoje objekty jsem si musela docela dlouho počkat, v podstatě jsem je měla předem domluvené, jen jsem musela vydržet, než se vyklubají (tím se snažím dost nemotorně sdělit, že jsem maminky kluků fotila ještě těhotné a teď se mi naskytla možnost cvaknout i jejich syny). 

První focení proběhlo v prosinci, fotila jsem Simonka. Trochu vás s ním seznámím. Simonek je rok a kus starý chlapík, který má českou maminku, ale vyrůstá v Řecku. Je to krásný kluk, mluví i chodí (takže si dokážete představit jaká to byla sranda za ním běhat). Je trošičku stydlivý, ale s ženami to umí. Jednou na vás mrkne a jdete do kolen ;)
Simonek ještě v břichu (jo, vím, ta fotka je hrozná), 2013

Simík, 2013

Simon, 2013
Druhý chlap, kterého bych vám ráda představila je Vašek. Vašík se narodil zhruba před třemi měsíci, takže si zatím užívá takové to polehávání, krmení se a vylučování. Je to ale naprosto kouzelné miminko, měl výbornou náladu po celou dobu focení, zvuk závěrky ho vůbec neznepokojoval, celé focení (které jsme pojaly velmi jednoduše, bílá postel a miminko) se usmíval jako měsíček na hnoji. 

Vašík ještě v bříšku, 2013

Vašík, 2014

Vašek, 2014

8 komentářů:

  1. Krásné fotky,opravdu povedené. Simík je vážně rozkošný..věřím,že to bude docela výzva fotit děti.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. To jsou tak překrásné fotky, i ta první je pěkná.. :))
    Ale Simonkova 2. fotka je nejkrásnější.

    OdpovědětVymazat
  3. Na té první fotce trochu ruší to zábradlí, ale jinak se mi náhodou líbí. Ostatně jako všechny další...fotit malé děti se zdá být poměrně jednoduché, ale sama jsem si to vyzkoušela a zas taková sranda to není, hlavně když ti caparti pořád pobíhají kolem a nebo neustále cukají hlavou. Pak aby to jeden měl ostré že jo.:D

    OdpovědětVymazat
  4. Fotka tehdy ještě budoucí maminky Vašíka mi vyrazila dech... nádhera.

    OdpovědětVymazat