25. 11. 2013

Caffe Dieci

Dnes jsem si pro vás připravila takovou specialitku. Jde o moje zatím asi nejoblíbenější focení, které proběhlo v září v Caffe Dieci v Brně (tímto děkuji majiteli za poskytnutí prostor a velkou pomoc při focení) a bylo pro mě lehce přelomové.


Fotila jsem Klárku s Denčou, což jsou strašně krásné, ale taky milé holky (s Klárkou už jsem fotila podruhé a vždycky je to radost). Nejprve jsem se focení trochu obávala, nevlastním totiž světla a bála jsem se, že na místě nebude dost světla. Taky nebylo.
 Naštěstí měl majitel kavárny kamaráda, který nám světla vypůjčil, takže nakonec bylo vše v pořádku a já se ještě naučila, jak pracovat se světly (už jsem si je od té doby půjčila několikrát a vždycky je to velká zábava). 


Kavárna má úžasný interiér, pracovalo se mi tam skvěle. Holky pózovaly téměř profesionálně a byly na focení dokonale připravené, to je taky vždycky výhoda. Z celého dopoledne vzniklo opravdu hodně povedených fotek, bohužel zdaleka ne všechny publikovatelné (to mě vždycky trhá srdce, mít překrásnou fotku, kterou nemohu zveřejnit).
 Bylo to docela velké focení, kromě mě a holek nám ještě asistoval pan majitel (skvěle, kdyby ještě neměl práci, zaměstnala bych ho :)) a moje kamarádka Bára, která mě na větší focení většinou doprovází jako vizážistka (nutno dodat, že v tomhle případě nebylo jejích služeb potřeba, holky se zvládly nalíčit samy).


Vždycky jsem byla líná kvůli focení vstávat, ale po tomto dni (musely jsme fotit brzy ráno, než se kavárna otevře) se k tomu uchyluji celkem často. Ranní světlo je holt ranní světlo. No a jaké mělo focení výsledky můžete vidět na další fotce. Podařilo se nám jeden snímek udat na plakát klubu Bejkárna (:D) do Hodonína. 


Na závěr bych ráda vzpomenula na to, jak krásné ráno jsme toho dne udělali všem lidem, kteří prošli pasáží a mohli se pokochat pohledem na dvě krásné polonahé holky. Caffe Dieci je totiž prosklené.

5 komentářů:

  1. První fotka je jak z nějakého magazínu! Vůbec jsem o téhle kavárně ještě neslyšela, je někde v centru? :)

    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      je to přímo v centru :) Když vyjdeš z Letma na Josefskou, je tam hned na rohu takové male obchodní centrum a kavárna je přímo v něm :)

      Vymazat
  2. Super fotky ... díky za koment s fotkami máš samozrejme pravdu. Bohužiaľ som momentálne až do Vianoc bez foťáku. Asi nieje najlepšie sa uchylovať k takému provizornému riešeniu fotiť mobilom, ale nepridávať na blog nič je pre mňa ako za tresť, takže radšej to riešim takto :D

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, tak to jsou vážně skvělé fotky :)

    OdpovědětVymazat